U nedjelju veliko cijepljenje: Mogu doći svi bez najave, na redu i djeca!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Svatko stariji od 12 godina, a tko se nije cijepio može to učiniti na punktu u Koprivnici koji se po prvi put za sve građane organizira sljedeću nedjelju!

-Odlučili smo u nedjelju 27. lipnja organizirati cijepljenje od 8 do 13 sati u dvorani Srednje škole u Koprivnici za naše sugrađane koji imaju prebivalište i boravište na području županije.  Mogu doći bez najave i procijepiti se, nadamo se da će se odazvati što veći broj ljudi, a ako bude interesa takve ćemo punktove održati u Križevcima i Đurđevcu“ pojasnio je načelnik Stožera Ratimir Ljubić.

Cijepljenje će se i dalje organizirati u kontinuitetu, pa će tako biti moguće cijepiti se uz najavu kod liječnika obiteljske medicine ili u županijskom Zavodu za javno zdravstvo, a kako je načelnik Ljubić kazao tijekom ljeta planirani su i punktovi za cijepljenje bez najave po danima te će od 1. srpnja biti poznati datumi i lokacije u sva tri grada. Punktovi za uzimanje uzorka ostaje raditi u Koprivnici, a zbog malog broja uzorkovanja tijekom ljeta će se ukinuti punktovi u Križevcima i Đurđevcu, no u slučaju potrebe oni će opet biti u funkciji, dodao je načelnik. 

-Svi koji imaju boravište ili prebivalište u našoj županiji mogu doći bez prethodne najave i bit će cijepljeni cjepivom tvrtke Pfizer. Ne znamo kakav će biti odaziv, nadamo se da će biti jako dobar, a ovim putem apeliramo na strpljenje ukoliko dođe do gužve – rekla je dr. Draženka Vadla, županijska epidemiologinja.

Dodajmo i kako je odsad moguće i cijepljenje djece od 12 godina nadalje, uz prisustvo roditelja, također u organizaciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Provala u vikend kuću kraj Ludbrega

Nedaleko Ludbrega ovih se dana dogodila još jedna provala i to u vikend kući u Globočecu. Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI