U obnovu društvenog doma će biti uloženo 250.000 kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Repašu, naselju na području općine Molve, uskoro će početi radovi na obnovi Društvenog doma. Investicija je vrijedna 250.000 kuna od čega je 139.000 osigurano kroz potporu Lokalne akcijske grupe Podravina, dok će preostalih 111.000 izdvojiti Općina. Radovi će obuhvatiti obnovu vanjske stolarije, poda u glavnoj sali te kuhinje.

– Pročelje doma obnovljeno je prije devet godina i sad je nužno postaviti novu stolariju. Pod u glavnoj sali načeo je zub vremena pa je i tu obnova nužna, kao i uređenje kuhinje kako bi se u Domu mogla pripremati hrana za proslave – kaže Zdravko Ivančan, načelnik Općine Molve.

Općina je krenula u postupak odabira izvođača radova, dok je završetak obnove predviđen do blagdana Svetog Petra, 29. lipnja.

– Dom koriste mjesne udruge za svoje aktivnosti i mještani za razne proslave pa će se radovi izvesti u najkraćem mogućem roku. Zbog toga nam je cilj da Petrovo, koji je glavni blagdan u Repašu, proslavimo u obnovljenom Domu – kaže Zdravko Ivančan.

FOTO Dinko Borozan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI