U organizaciji Ludens teatra u Koprivnicu stiže kazalište Puna kuća s predstavom “Bokte!”

Predstava igra u subotu, 23. listopada u 20 sati u dvorani  Doma Mladih Koprivnica. Tekst i režiju potpisuje Vanja Jovanović, a glumci Svetlana Patafta i Marko Cindrić igraju četiri uloge (arheologinju Anu, krovopokrivača Borisa i njihove dvoje djece blizanaca Malog i Malu).

Predstava tematizira odnos roditelja i djece u razdoblju od njihovog rođenja do punoljetnosti. Seciranjem obiteljskih odnosa kroz različite životne faze ova predstava prikazuje kako se roditelji nose s odrastanjem svoje djece i kako se ta djeca nose s pritiscima odrastanja i preuzimanja odgovornosti za svoje odluke. Pokušavamo doći do korijena sukoba u obitelji koji najčešće leži u pretjeranoj potrebi za zaštitom – koja često rezultira razdorom među njenim članovima.
Kroz komične, svima prepoznatljive, gotovo arhetipske dramske situacije unutar jednog doma, publika će imati priliku vidjeti odrastanje iz vizure djece i iz vizure roditelja. Sigurno će se prepoznati u većini situacija, a u najboljem slučaju, prepoznat će greške u vlastitim postupcima u okviru svoje obitelji.
Predstava je upravo zbog svoje tematske širine namijenjena odrasloj i mladoj publici jer svi smo barem jednom u životu bili dio obitelji.

Zbog epidemioloških mjera broj posjetitelja je ograničen. Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra (Hrvatske državnosti 10), Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina.

Za rezervacije i informacije nazvati 0977583367.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI