U planu nadogradnja vrtićke zgrade u Đurđevcu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Grad Đurđevac u ovoj godini planira realizirati projekt nadogradnje zgrade Dječjeg vrtića Maslačak. U ovoj pedagoškoj godini vrtić pohađaju 283 mališana u 14 odgojnih skupina, a kako bi se dodatno poboljšali uvjeti za boravak djece u tijeku je izrada projekta nadogradnje vrtićke zgrade. Za nadogradnju je u gradskom proračunu osigurano 900.000 kuna, a plan je dio sredstava povući iz fonda Europske unije.

-Planiramo krenuti s projektom dogradnje našega vrtića za dvije nove odgojne skupine jer se stalno povećava broj upisane djece. S dogradnjom je planiran i novi program predškole kako bi se djeca koja iduće godine kreću u školu što bolje i lakše prilagode toj velikoj promjeni – kaže gradonačelnik Hrvoje Janči.

U cilju poboljšanja uvjeta u vrtiću je u prošle tri godine preuređen tavanski prostor te obnovljene sve prostorije, a osiguran je i poslijepodnevni rad za mješovitu grupu od 20 mališana u vremenu od 11 do 21 sat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI