U planu obnova domova europskim novcem

Grad Đurđevac planira europskim novcem obnoviti društveni dom u Sirovoj Kataleni i vatrogasni dom u Mičetincu. Projekti se redovito prijavljuju na razne natječaje, a sad su poslane prijave na program ruralnog razvoja kroz koji bi se osigurala potrebna sredstva za obnovu.

Društveni dom u Sirovoj Kataleni u katastrofalnom je stanju i predstavlja opasnost za prolaznike, a projektom vrijednim više od tri milijuna kuna predviđena je obnova krovišta, stolarije i fasade te uređenje i opremanje unutarnjeg prostora. Na vatrogasnom domu u Mičetincu predviđena je svojevrsna energetska obnova i uređenje prostora za aktivnosti djece i mladih. – Redovno prijavljujemo projekte na objavljene natječaje iz programa ruralnog razvoja, ali gradovi teže prolaze na takvim natječajima zbog stupnja razvijenosti koji se boduje prilikom prijave. Nadamo se pozitivnom rezultatu i početku obnove domova u prigradskim naseljima – kaže gradonačelnik Hrvoje Janči.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI