U planu su brojni projekti na području općine

Općina Veliki Bukovec održala je sjednicu Općinskog vijeća. Proračun Općine u sljedećoj godini iznosit će 10.217.955 kuna.

U proračunu je predviđeno 1,1 milijun kuna za rekonstrukciju zgrade Osnovne škole, 1,24 milijuna kuna za izgradnju rotora na raskrižju Dravske i Kolarove ulice u Velikom Bukovcu, 1,95 milijuna kuna za rekonstrukciju mosta preko rijeke Plitvice u Dubovici te milijun kuna za rekonstrukciju šumske prometne infrastrukture.

Za Program gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2021. godini planira se potrošiti 4,8 milijuna kuna, dok su za socijalnu skrb predviđena sredstva u iznosu od 127 tisuća kuna, istaknuo je Franjo Vrbanić, načelnik. Za sportaše će izdvojiti 477 tisuća kuna, a izgradit će se i malonogometno igralište u Kapeli Podravskoj vrijedno 350 tisuća kuna. Za predškolski odgoj osigurano je više od 400 tisuća kuna, a što se tiče školstva, sufinancirat će se prijevoz učenika, nabavka radnih bilježnica, stipendije za učenike osnovnih škola kao i stipendije za studente.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI