U ponedjeljak dodjela županijskih nagrada: Laureati Fuček-Leško i Štefan

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U ponedjeljak će biti održana svečana dodjela javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije, u skladu s epidemiološkim uputama, navode u županiji. Dodjela, ali i svečano obilježavanje Dana županije trebalo se održati u travnju, no zbog epidemije je otkazano.

Ona za životno djelo ide Barbari Fuček Leško iz Đurđevca, dugogodišnjoj aktivistici za prava osoba s invaliditetom, koja se okitila i ordenom Reda Danice hrvatske. Nagrada za promicanje ljudskih prava “Mara Matočec” ide Virovki Kristinki Štefan, predsjednici đurđevačke Udruge Mali princ, koje se brine o osobama s intelektualnim teškoćama i njihovim obiteljima. 

Barbara Fuček Leško

Nagradu za doprinos ugledu i promociji županije dobila je Udruga „Potkalnički plemenitaši“ iz Gornje Rijeke i Turistička zajednica grada Koprivnice, a za iznimno postignuće međunarodna nogometna sutkinja Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta te križevačke trgovine Robin. Zahvalnice županije dobit će Udruga za dobrobit i zaštitu pasa i mačaka Šinterice dobra srca iz Koprivnice, DVD Glogovnica, grupa djece iz OŠ Koprivnički Ivanec, psiholog mr.sc. Milan Čapalija iz Križevaca i KUD Zrin Legrad. Plakete župana dobit će Marijan Matočec iz Đurđevca, Stanislav Lovković iz Koprivnice i Ivan Matosović iz Križevaca.

FOTO Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI