U Prugovcu u tijeku nadogradnja Društvenog doma

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Prugovcu, naselju na području Općine Kloštar Podravski, u tijeku realizacija projekta nadogradnje Društvenog doma. Projektom je predviđena nadogradnja glavne sale čiji će se kapacitet povećati za 80 sjedećih mjesta.

-Ovim će projektom brojne udruge u Prugovcu, kao i mještani, dobiti prostor s odgovarajućim kapacitetom sjedećih mjesta za razne manifestacije i proslave – kaže Siniša Pavlović, načelnik Općine Kloštar Podravski.

U nadogradnju će ukupno biti uloženo 345.000 kuna od čega je 250.000 kuna osiguralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Veći dio radova će biti obavljen u ovoj godini, a završetak je predviđen početkom iduće godine.

-U plan je i uređenje i sanitarnog čvora čime će u potpunosti završiti predviđena obnova Društvenog doma u Prugovcu. Lani smo isti projekt proveli na Društvenom domu u Kozarevcu pa sva naša naselja imaju odgovarajuće prostore za rad udruga i razne proslave – zaključio je Siniša Pavlović.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI