U RANO JUTRO Nasilni sin jadnog oca htio izbaciti iz kuće pa završio deset dana u zatvoru

Hitler je za tebe pametan - vrijeđao je sin rođenog oca


Autor: podravski.hr — 24.01.2018. / 15:43 Crna kronika

Ilustracija / Mladi je vozač nakon suda produžio izravno u zatvor

“Gubi se, marš van! To je moja kuća! Ti si lud, nisi normalan, Hitler je za tebe pametan!”, grmio je iz sveg glasa prošlog četvrtka na vlastitog oca muškarac (47) iz naselja Bakovčice nedaleko od Koprivnice.
Otac mu je pozvao policiju, a drski je sin presudom Prekršajnog suda u Koprivnici završio na osam dana u bjelovarskom zatvoru.
Nesvakidašnje nasilje sin je počinio oko 8 sati ujutro, a kao otprije osuđivanog obiteljskog nasilnika, policajci su ga uhitili i zadržali u pritvoru. Otac kojeg je napao policajcima je rekao kako je žrtvom bio i prethodnog dana kada mu je sin u poslijepodnevnim satima psovao ‘mrtvu mater’, no tada policiju nije zvao.
Nasilnik je nakon dva dana priveden koprivničkoj prekršajnoj sutkinji Dubravki Miloloži koja ga je proglasila krivim i poslala izravno u zatvor. Potvrdila je sutkinja kako je nasilnik “kod oca izazvao uznemirenost, nelagodu i poniženje”. Osuđen je na deset dana zatvora, no kako je bio zadržan u postaji i uhićen, u zatvoru mora provesti dva dana manje.
Uza sve to, u roku od mjesec dana mora platiti i 300 kuna sudskih troškova. Nasilnik i napadnuti otac nakon suđenja odbili su se žaliti tako da je osuđeni sin odmah poslan na izdržavanje kazne u bjelovarsku kaznionicu. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA