U samo tjedan dana podravsko-prigorska policija napisala 475 kazni

Kako doznajemo u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, njihovi su djelatnici od 9. do 15. kolovoza u nadzoru prometa kaznili ukupno 475 prekršaja. Od, toga čak su 312 prekršaja vezana uz brzinu kretanja vozila.

 
Vozači najviše brzaju od 20 do 30 iznad dopuštenog, tu je bilo čak 140 prekršaja, a potom nešto “sporije” od 10 do 20 kilometara na sat (131). Alarmantno je da je čak 29 vozača vozilo od 30 do 50 kilometara na sat brže od dopuštenog, a iznad 50 kilometara na sat njih pet. Policija je čak kaznila i jednog vozača koji je vozio samo do 10 kilometara na sat iznad dopuštenog.

-Najveća izmjerena brzina kretanja zabilježena je 10. kolovoza u 18.26 sati u Virju, u Novigradskoj ulici kada je vozač upravljao osobnim automobilom krećući se brzinom od 147 kilometara na sat, iako je u navedenoj ulici brzina kretanja vozila ograničena na 60 kilometara na sat – navodi policija.
 
FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI