U sklopu projekta KUPID održana dva zanimljiva vikend predavanja i radionice

U sklopu provedbe projekta KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM Udruga
Kopriva za vikend je organizirala i provela dvije vrlo zanimljive i korisne radionice.

Članica Udruge Kopriva Nela Novak u petak je održala predavanje o osnovama aromaterapije i upotrebe eteričnih ulja za očuvanje zdravlja te liječenje i prevenciju bolesti. Nela je pričala i o prednostima koje ima prirodna kozmetika nad komercijalnom te koje se sve opasnosti kriju u komercijalnoj kozmetici.

Nakon predavanja sudionici su, uz Nelino vodstvo, izrađivali vlastitu pastu za zube i masku za lice.

Subota je bila rezervirana za Silviju Kolar Fodor iz Udruge Biovrt – u skladu s prirodom koja je održala zanimljivo predavanje o bioraznolikosti te je podučila prisutne kako ispravno njegovati simbiozu raznih biljaka u vlastitom vrtu. Pojasnila je na što valja obratiti pozornost pri planiranju i pripremi vrta za sezonu te održala, već tradicionalnu, razmjenu sjemenja.

Projekt KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda kroz operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u vrijednosti od 1.553.566,67 kuna.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI