U subotu prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje vina

Udruga vinogradara, voćara i pčelara općine Virje u povodu Vincekova organizirat će ocjenjivanje vina.

Trenutna epidemiološka situacija ne dozvoljava organizaciju tradicionalne izložbe vina, no kako vinogradari ne bi bili zakinuti za rezultat kvalitete vina, Udruga će provesti ocjenjivanje. Prikupljanje uzoraka je u subotu od deset do 19 sati u Društvenom domu Virje, a cijena je za članove 60 te za ostale vinogradare 80 kuna po uzorku. Po uzorku je potrebno donijeti dvije boce vina. 

-Prikupljanje uzoraka bit će provedeno uz poštivanje svih epidemiolških mjera, kao i ocjenjivanje koje će stručna komisija obaviti u nedjelju. O rezultatima ocjenjivanja vinogradari će biti obaviješteni putem službene internetske stranice Općine Virje, dok će im poštom poslati diplome koje će zaslužiti – kaže Marijan Cepetić, predsjednik Udruge vinogradara, voćara i pčelara općine Virje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI