U subotu Sinodavni susret u Legrad

U podravskim župama počinju sinodalna savjetovanja. Jedan takav susret sutra u subotu 12. ožujka u 18 sati bit će održan u Legradu. Šest dana kasnije u petak 18. ožujka u 17,30 uslijedit će jedan u Kuzmincu, dok će se župni koordinatori i vjernici u Đelekovcu okupiti 25. ožujka u 17,30.

-Sinodski susreti odnosno savjetovanja prilika su za duhovno osvježenje vjernika i zajednice, pomoć svećenicima i pastoralnim djelatnicima u otkrivanju novih puteva u evangelizacijskom radu te nadahnuće za novi početak kao i ideje, projekte, pothvate, te pokrete – poručuju iz naše Varaždinske biskupije te dodaju kako bi Sinodski hod u župnoj zajednici svi trebali pokušati doživjeti kao nešto potrebno i željeno, kao priliku i dar, a ne tek kao nametnutu obvezu ili trenutak u kojem možemo ostaviti dobar dojam pred drugima.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI