U Zavodu za javno zdravstvo cijepljeno je četrdesetak pripadnika žurnih službi koji sudjeluju u akcijama pomoći

U prostorijama Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije u petak, 22.siječnja, organizirana je akcija cijepljenja pripadnika žurnih službi županijskog sustava Civilne zaštite i to vatrogasaca, HGSS-a i Crvenog križa, koji redovno sudjeluju u akcijama pomoći na potresom pogođenom području Sisačko-moslavačke županije.

Prvu dozu cjepiva protiv bolesti COVID-19 tvrtke Pfizer-BioNTech primilo je četrdesetak pripadnika žurnih službi te će nakon dva tjedna primiti i drugu
predviđenu dozu.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije je definirao punktove na kojima će se provoditi cijepljenje svih zainteresiranih osoba na području županije. U gradovima su definirana tri glavna punkta – dvorana u Srednjoj školi u Koprivnici, dvorana Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima i dvorana Strukovne škole u Đurđevcu, dok će se u općinama cijepljenje provoditi u prostorijama društvenih i vatrogasnih domova.

Cijepljenje će se provoditi prema Planu cijepljenja prioritetnih skupina u skladu s dostupnim količinama cjepiva, a mole se građani da se cijepljenju odazovu u što većem broju.

FOTO ZZJZ KKŽ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI