STRAVIČNO UBOJSTVO Božo u svojoj kući ustrijelio na krevetu prvog susjeda i najboljeg prijatelja

Jučer ujutro, kako se sumnja, Božo Pugar u svojoj je kući ustrijelio u glavu Cvitkovića koji je ležao na njegovu krevetu


Autor: podravski.hr — 24.04.2013. / 11:24 Crna kronika

KRIŽEVCI – Željko Cvitković (41) preminuo je sinoć u koprivničkoj Općoj bolnici nakon što je jučer prijepodne ustrijeljen u glavu u kući u Selancu u općini Sveti Petar Orehovec kod Križevaca. Prema neslužbenim informacijama, istražitelji sumnjaju na ubojstvo i zasad je jedna osoba s tog područja pod kriminalističkom obradom. Doznajemo kako je osumnjičenik Božo Pugar (54).
Kako javljaju naši novinari s terena, ubojica i ubijeni bili su prvi susjedi u Selancu i nerazdvojni prijatelji. Jučer ujutro, kako se sumnja, Božo Pugar u svojoj je kući ustrijelio u glavu Cvitkovića koji je ležao na njegovu krevetu! Stravičan prizor zateklo je jedno od troje malodobne djece Cvitkovićevih koje se tog jutra spremalo u školu. Došlo je do susjedove kuće i vidjelo oca kao leži krvav na susjedovu krevetu.
Željkova supruga bila je vani, na vrtu, a nakon pucnja dotrčala je u kuću da vidi što se to događa. Prizor koji je zatekla bio je strašan: suprug krvave glave na krevetu, a pored njega dijete.
Više o svemu znat će se tijekom dana nakon što Županijsko državno odvjetništvo odluči o daljnim koracima. Policija ne želi izlaziti s potankostima tog slučaja, a otkriva tek kako je jučer prijepodne muškarac zadobio ustrijelnu ranu glave te je hitno prebačen u koprivničku bolnicu. No, nije mu bilo spasa.
Osumnjičenik je na ispitivanju u policiji, a trebao bi biti priveden istražnom sucu koji će mu vjerojatno odrediti pritvor. Motiv ubojstva zasad nije poznat, a cijelo je selo od jučer u šoku.
Iz Selanca izvještavaju: GORAN OBRAN I DUBRAVKO VUTUC
Foto: Ilustracija