Učenica četvrtog razreda Braće Radić druga na likovnom natječaju

Leona Salajpal, učenica četvrtog razreda OŠ Braća Radić iz Koprivnice osvojila je drugo mjesto na likovnom natječaju za crtež “Crkve našeg grada” koji raspisuje Katolička osnovna škola iz Šibenika.

Tako se učenica iz koprivničke osnovne škole našla među prva tri nagađena rada, a prema odluci stručnog povjerenstva. Leonina mentorica je učiteljica Vesna Mlinarić.

Leona s mentoricom, učiteljicom Vesnom Mlinarić

Kroz zadanu temu cilj je bio potaknuti učenike na istraživanje, upoznavanje i predstavljanje kulturne baštine svoga grada u formi likovnih radova. Crkvene građevine simboli su vjere i vremena u kojem su građene i kao takve otvaraju vrelo mogućnosti za njihovu likovnu interpretaciju, a zadatak učenika je bio da likovnom tehnikom po slobodnom izboru interpretiraju odabranu crkvu svoga grada po promatranju ili sjećanju.

Foto: OŠ Braća Radić Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI