Učenici će produbiti znanje o ekologiji: Projekt za Brege 220.000 kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Osnovna škola Koprivnički Bregi počela je s provođenjem Erasmus+ projekta pod pokroviteljstvom Agencije za mobilnost i programe Europske unije u sklopu kojeg se škola bavi nekim od 17 globalnih ciljeva održivog razvoja.

– Poticaj za prijavu projekta bilo je pitanje kako škola u vrijeme klimatskih promjena može odgajati učenike u smjeru održivog razvoja i orijentiranosti na resurse – rekla je Sunčica Vuljak, voditeljica projekta.

Vrijednost projekta je veća od 180 tisuća eura, od čega Osnovnoj školi Koprivnički Bregi pripada iznos od 29.610 eura. Partneri su škole iz Njemačke, Poljske, Nizozemske i Portugala, a projekt će obuhvatiti teme o energiji i resursima, okolišu i promjeni klime te društvenoj odgovornosti obrazovnih ustanova.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI