Učenička norijada ulicama grada može, ali tek za kraj ljeta

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Vodeći ljudi Grada Koprivnice susreli su se s predstavnicima maturanata i ravnateljima škola u povodu završetka srednjoškolskog obrazovanja te dogovorili kako bi trebala izgledati tradicionalna norijada.

-Zbog situacije s epidemijom Covid–19 virusa, poglavito oko mjera društvenih okupljanja i održavanja koncerata u zatvorenim i na otvorenim prostorima, za sada je nemoguće održati tradicionalnu norijadu u organizaciji Grada Koprivnice – rekli su u Gradu dodali da su na sastanku odličili da se u idućim danima organizira zajednička povorka maturanata Srednje i Obrtničke škole te Gimnazije, prema uputama i protuepidemijskim mjerama nacionalnog Stožera civilne zaštite.

-Prava norijada je prema dogovoru gradonačelnika i predstavnika maturanata odgođena za kraj ljeta, ako će za to biti stvoreni svi preduvjeti – potvrdio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

-Usprkos epidemiji, vi i vaši nastavnici pokazali ste visoku spremnost na prilagodbu novim načinima i metodama predavanja, učenja i ispitivanja. Pokazali ste discipliniranost u izvršavanju svojih zadaća, seminara i projekata u koje ste ugradili ne samo svoje znanje, nego i kreativnost i snalažljivost u izradi sadržaja za koje gotovo da nije bilo prethodne najave i vježbe. Takvi mladi ljudi, kao šte ste vi, temelj su našeg društva i uz vas vjerujem da nas čeka bolja i svjetlija budućnost – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

FOTO Grad Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI