Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Učlanite se u koprivničku knjižnicu – besplatno!

Cijena godišnje članarine u knjižnici Fran Galović u Koprivnici je, kako navode, simbolična, a za većinu naših članova ona je potpuno besplatna!

-Važnost mogućnosti korištenja knjižnice za sve stanovnike prepoznale su uz Grad Koprivnicu i brojne okolne općine i svake ih je godine sve više.  Grad Koprivnica te općine Gola, Drnje, Molve, Koprivnički Bregi, Koprivnički Ivanec, Novigrad Podravski, Hlebine, Legrad, Đelekovec i Peteranec za sve stanovnike s prebivalištem na svom području u 2022. godini subvencionirat će članarinu – ističu iz Frana Galovića.

Besplatno članstvo imaju i korisnici pomoći za uzdržavanje, djeca i mladi iz obitelji s troje i više djece do kraja srednjoškolskog obrazovanja te osobe s invaliditetom.

FOTO Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI