Udicom na plovak: Štuka iz Torčeca osvojila titulu prvaka

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Sportsko-ribolovni klub Bistra iz Repaša bila je domaćin posljednjeg četvrtog kola Županijske lige u lovu ribe udicom na plovak.

Pobjednici

U četvrtom kolu ekipno prvo mjesto osvojila je Štuka iz Torčeca, drugo Bistra iz Repaša te treće Šaran iz Molva. Pojedinačno prvo mjesto osvojio je Kruno Milić, drugo Krešimir Kadija te treće Igor Petrović. U sektoru A prvo mjesto osvojio je Kruno Milić, drugo Josip Cirkvenec te treće Danijel Kopričanec. U sektoru B prvo mjesto osvojio je Igor Petrović, drugo Josi Pregiban te treće Mladen Patačko, dok je u sektoru C prvo mjesto pripalo Krešimiru Kadiji, drugo Krunoslav Blažeku te treće Božidaru Sabočancu.

Nakon četiri kola titula prvaka pripala je Štuki iz Torčeca u sastavu Kruno Milić, Rikard Vinter i Zoran Picer, drugo Šaranu iz Molva u sastavu Danijel Kopričanec, Ivan Vedriš i Božidar Sabočanec te treće Bistri Repaš u sastavu Siniša Frančić, Josip Pregiban i Darijan Patačko.

U pojedinačnoj konkurenciji titulu prvaka osvojio je Josip Pregiban iz Bistre Repaš, drugi je Krešimir Kadija iz Đelekovca te treći Danijel Kopričanec iz Šarana Molve. Najbolje ekipe i pojedinci dobili su prigodne medalje i pehare, dok je po prvi put prvacima, Štuki iz Torčeca, dodijeljen i prijelazni pehar.

FOTO Dinko Borozan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI