Udruga Bolje sutra sudjelovala na Festivalu znanosti

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na Sveučilištu Sjever održan je Festival znanosti na kojemu je sudjelovala Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra. Na Festivalu se održavaju brojne aktivnosti, a Udruga se predstavila s aktivnošću Kopriva-povratak u kulturu prehrane. Radi se o interaktivnoj radionici za djecu predškolskog uzrasta gdje su mališani radili tjesteninu s koprivom u obliku životinja ili svijeta.

– U našoj aktivnosti sudjelovalo je pet članova Udruge, a pridružilo nam se i stotinjak djece polaznika Dječjeg vrtića Tratinčica – rekli su iz Udruge Bolje sutra.

U drugom dijelu Festivala, predstavnice Udruge održale su predavanje putem YouTube kanala o prehrani i društvenom poduzeću KopriVITA.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI