Udruga Latice nakon duge 54 godine osigurale svoj prostor

Zamjenik župana Ratimir Ljubić povodom Dana otvorenih vrata udruga posjetio je članove Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice.

Nevenka Fuchs, predsjednica Udruge, predstavila je Ljubiću najnovije aktivnosti, a zatim su s članovima obišli novi prostor u kojemu Udruga djeluje. Nakon pune 54 godine, u suradnji s Podravskom bankom, Udruga je uspjela osigurati vlastiti prostor.

Udruga djeluje na području cijele županije, a okuplja djecu s teškoćama u razvoju, njihove roditelje, skrbnike te stručne osobe. Svoje članove nastoji osposobiti za samostalan život, a u sklupu Udruge djeluje Klub Latice te mlađi klub Naši anđeli. Povodom dana otvorenih vrata, pripremili su radionice pripreme i oblikovanja gline, edukaciju korisnika i javnosti o važnosti zdrave prehrane i tjelesne aktivnosti, uz mjerenje šećera i tlaka.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI