Udruga Peski Art uspjdešno provela virtualnu radionicu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Đurđevaka Udruga Peski Art u suradnji s Udrugom udomitelja za djecu Osmijeh u povodu Dana otvorenih vrata udruga organizirala je virtualnu likovnu radionicu. Za izložbu pristiglo je čak 149 dječjih radova, a izrađena je video prezentacija primljenih uradaka koja se može pogledati na youtube i stranicama udruge te raznim medijima.

-Dobili smo radove od 89-ero djece iz čak šest županija Sjeverozapadne Hrvatske. Zaprimljeno je 149 likovnih radova različitih tehnika i motiva. U prezentaciji su prikazani i radovi članova Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Mali princ iz Đurđevca koji su posebni gosti radionice – kaže Franjo Mihočka, predsjednik Udruge Peski Art.

Video prezentaciju možete pogledati na ovim poveznicama:

https://mreza.hr/post?p=likovna-radionica-za-djecu-osmijeh-u-bojama-online—prezentacijska-izlozba-19217

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007209798910

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sportsko natjecanje za djecu i roditelje

U sklopu Dječjeg tjedna održano je sportsko natjecanje „Najbolji tim u gradu“ u organizaciji Grada Križevaca, Zajednice športskih udruga Križevci i Društva športske rekreacije Križevci.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI