Udruga slijepih posjetila Viroviticu i Križnicu

Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije organizirala je edukacijsko putovanje za svoje članove u Viroviticu i Križnicu. Posjetili su stalni postav Gradskog muzeja Virovitica, a potom Križnicu, s lijeve obale rijeke Drave, u kojoj su uživali u netaknutoj prirodi, bogatoj tradiciji i gostoljubivosti njenih stanovnika.

– Cilj edukacijskog putovanja bilo je kvalitetno organiziranje slobodnog vremena naših članova, razmjena iskustva iz svakodnevnog života, druženje te učenje i upoznavanje novih mjesta. Tijekom sudjelovanja u ovakvim organiziranim aktivnostima članovi uvijek testiraju svoje sposobnosti komunikacije i snalaženja u novim i nepoznatim prostorima i situacijama – rekla je Maja Koren Golub, tajnica udruge.

Edukacijsko putovanje financirano je sredstvima Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije, a dio je programa „Priprema, pozor, SAD (Samopouzdani, Aktivni, Društveni!)“ koji Udruga provodi radi rehabilitacije i resocijalizacije osoba s oštećenjem vida.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI