Udruga slijepih uspješno završila projekt

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Udruga slijepih naše županije uskoro završava s uspješnom provedbom drugog ciklusa trogodišnjeg programa financiranog sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade. Sam program provodio se u partnerstvu s Koprivničko-križevačkom županijom i Centrom za socijalnu skrb Koprivnica.

– Priprema, pozor, SAD, odnosno ‘samopouzdani, aktivni i društveni’ program je usmjeren na psihosocijalnu podršku članovima udruge. U njemu su sudjelovala 64 korisnika koji su koristili izvaninstitucionalne socijalne usluge individualnih savjetovanja, edukacija, klubova samopomoći, radionica razvoja osjetila. Voditeljica programa bila je Maja Koren Golub, dok je stručni izvoditelj aktivnosti bio je Alen Kerovec – priopćili su iz Udruge slijepih.

Dodaju da su glavna postignuća programa velika uključenost korisnika te povećana društvenost i vidljivost korisnika u zajednici.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI