Udruga slijepih: Završili drugi ciklus radionica

U sklopu trogodišnjeg programa Priprema, pozor, SAD (Samopouzdani, Aktivni, Društveni), financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, završen je drugi ciklus komunikacijskih radionica za članove županijske Udruge slijepih.

–  Četiri radionice planirane za drugu programsku godinu održane su u Koprivnici gdje su članovi s tog područja aktivno sudjelovali te kroz različite i zanimljive aktivnosti radili na poboljšanju komunikacijskih vještina, socijalnoj interakciji i uključenosti. Ove godine uveli smo i jednu radionicu posvećenu tehnologijama koje slijepim osobama uvelike olakšavaju svakodnevne aktivnosti, no potrebno je savladati uporabu. Korisnici su s veseljem sudjelovali u programu i našim susretima koji su se održavali u Coworking prostoru Doma mladih u Koprivnici, a ovim aktivnostima upotpunili smo njihovu svakodnevicu i aktivno utjecali na njihov suživot u zajednici – poručili su iz Udruge slijepih.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI