Udruga sveti Juraj promovira kulturnu i povijesnu baštinu Đurđevca

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Udruga sveti Juraj iz Đurđevca održala je godišnju skupštinu na kojoj je napravljen osvrt na provedene i planirane aktivnosti. Članovi Udruge sudjelovanjem na raznim manifestacijama diljem Hrvatske promoviraju kulturnu i povijesnu baštinu Đurđevca, a u prošloj godini bili su uspješni i na streličarskim turnirima u gađanju srednjovjekovnim lukom.

-I u ovoj godini ćemo sudjelovati na raznim manifestacijama te dati veliki angažman u organizaciji naše Picokijade – kaže Željko Kožarić – Mrvica, predsjednik Udruge sveti Juraj.

Foto: Robert Rodman

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sportsko natjecanje za djecu i roditelje

U sklopu Dječjeg tjedna održano je sportsko natjecanje „Najbolji tim u gradu“ u organizaciji Grada Križevaca, Zajednice športskih udruga Križevci i Društva športske rekreacije Križevci.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI