Udruga umirovljenika Zlatna dob: 400-tinjak nas je i idemo na more

Podravski list profile

Udruga Podravkinih i ostalih umirovljenika Zlatna dob održala je svoju drugu redovnu skupštinu u hotelu Podravina. Ana Milek, predsjednica Udruge Zlatna dob, kazala je kako je udruga iznimno aktivna, imaju razne radionice tijekom godine, a od ove godine kreću i dvije nove radionice, plesna i glazbena.

– Trenutno imamo 400-tinjak članova koji su iznimno aktivni, ove godine idemo i na ljetovanje, a glavni nam je cilj pomoći umirovljenicima da lakše žive sa svojim mirovinama koje su često puta prilično male. Tako pomažemo svojim članovima da neke osnovne stvari kupe obročnom otplatom, kao što su drva za ogrjev, meso i slično – rekla je Ana Milek.

Kako kaže, trenutno su u nedostatku većeg prostora.

– Imamo prostor od 20 kvadrata koji nam nije dovoljan, no veća okupljanja organiziramo ovdje u hotelu ili na sličnim mjestima. Ipak, radimo punom parom i ovom prilikom pozivam sve umirovljenike da nam se pridruže u našim aktivnostima jer ih zaista imamo jako puno – zaključila je predsjednica Milek.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Kozarevčani proslavili Rokovo

Mještani Kozarevca, naselja na području Općine Kloštar Podravski, proštenjem i zabavnim programom proslavili su blagdan svetog Roka. U zabavnom dijelu programa prirđen je turnir u

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti