Ugostitelji oslobođeni plaćanja poreza do tri godine za uređenje i opremanje kafića

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Grad Đurđevac sufinancirat će uređenje i opremanje ugostiteljskih objekata u cilju podizanja kvalitete turističke ponude grada Đurđevca. Ove mjere mogu koristiti svi ugostitelji koji imaju podmirene sve obveze prema Gradu i državi, ali isključivo u svrhu uređenja objekata i terasa.

Kako su rekli iz Grada, riječ je o nadopuni stare mjere, ovo zapravo nemaju gradovi u susjedstvu pa i šire, a potencijal privlačenja turista kroz kvalitetniju ugostiteljsku ponudu trebao bi dati rezultate. Neki ugostitelji već su koristili ovu mjeru, pa znaju kako to funkcionira.

– Kako su ugostiteljski objekti sada zatvoreni zbog pandemije koronavirusa, ovo je pogodno vrijeme za uređenje i opremanje prostora. Svi ugostitelji s područja grada, koji će ispuniti propisane uvjete, neće morati plaćati poreze na korištenje javne površine i potrošnju u visini od sto posto najviše tri godine.

Foto Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI