UHIĆEN ‘VESELI’ TROJAC Upali s bocom pelinkovca u Dom zdravlja i napravali pravi dar-mar

Vođa ekipe u bijesu je rukom razbio staklo na ulaznim vratima, a krhotine pogodile su dežurnog liječnika u oko i vozača hitne u ruku


Autor: podravski.hr — 06.05.2013. / 12:19 Crna kronika

ĐURĐEVAC – Alen Oršoš iz đurđevačkog romskog naselja Stiska razbio je staklo na ulaznim vratima zgrade đurđevačkog Doma zdravlja, a on i njegovi kompanjoni napravili su pravi dar-mar u toj zdravstvenoj ustanovi.
Zajedno s prijateljima Danijelom Oršošom i Draganom Bogdanom, Alen je s bocom pelinkovca upao u Dom zdravlja i žicao novac od pacijenta, također stanovnika romskog naselja Stiska. Nakon što mu je propao pokušaj žicanja, Alen je legao na pod ispred ambulante Hitne pomoći i vikao da ga boli glava.
Djelatnici Hitne zamolili su Alena da se digne i ne ometa njihov rad, a on ih je počeo vrijeđati. Potom je ustao i u bijesu rukom razbio staklo na ulaznim vratima zgrade đurđevačkog Doma zdravlja te zajedno s prijateljima pobjegao.
Krhotine stakla pogodile su dežurnog liječnika Denisa Baručiju u oko te vozača Hitne pomoći u ruku. Pacijent od kojeg su Alen, Danijel i Dragan žicali novac otkrio je njihov identitet pa su policajci vrlo brzo uhitili ‘veseli’ trojac iz Stiske.
Izvještavaju: DINKO BOROZAN I DARKO IMBRIŠA
Na fotografiji: razbijeno staklo đurđevačkog Doma zdravlja