Uhićena kći koja je vlastitu majku zatočila pa joj htjela polomiti ruke i noge. Razog je nevjerojatan…

Unatrag tri godine u obiteljskoj kući kod Varaždina učestalo je vrijeđala i psovala majku te je rukama i štapom udarala po licu i nozi


Autor: podravski.hr — 15.12.2018. / 8:35 Crna kronika

Ilustracija / Nesretna je žena jučer doživjela priličan šok

Općinsko državno odvjetništvo provelo je prvo ispitivanje ženske osobe (42) zbog osnovane sumnje da je počinila kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode na štetu svoje majke (67).
– Postoji osnovana sumnja da je 42-godišnjakinja 11. prosinca ove godine u Varaždinu, u poslovnom prostoru u vlasništvu njezine majke, s ciljem da je prisili na otkazivanje ugovora o najmu tog poslovnog prostora, zaključala vrata prostorije i uzela ključ te je protivno njezinoj volji nije pustila da izađe sve do dolaska vatrogasaca koji su nasilno otvorili prostoriju – priopćili su varaždinski tužitelji.
Sumnja se, također, da je kći “istom prilikom metalnom šipkom mahala prema svojoj majci uz prijetnje da će joj polomiti ruke i noge, kao i da je unatrag tri godine u obiteljskoj kući kod Varaždina učestalo vrijeđala i psovala majku te je rukama i štapom udarala po licu i nozi”.
Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 42-godišnjakinji istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i ponavljanja kaznenih djela. (rm)

Ilustracija / Nesretna je žena bila zatočena u poslovnom prostoru

FOTO: ILUSTRACIJA