UHIĆENE KRADLJIVICE Četiri žene krale po dućanima, policija ih zatekla s punim autom ukradenih stvari

'Policija nastavlja kriminalističko istraživanje, a od trgovina čeka se odštetni zahtjev', kazala nam je danas Dijana Žagar, policijska službenica za odnose s javnošću


Autor: podravski.hr — 21.04.2013. / 23:38 Crna kronika

KOPRIVNICA – Četiri ženske osobe osumnjičene za krađu uhićene su na parkiralištu Intersparovog poslovnog centra u Koprivnici. Policajci su prišli njihovom automobilu daruvarskih oznaka, a kako su na ploči prtljažnika i stražnjim sjedištima bile stvari za koje su sumnjali da su ukradene, zadržane su dok policajci, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, nisu pretražili njihov auto.
Obaviještene su i trgovine iz kojih su, kako se sumnja, predmeti, uglavnom odjeća i suhomesnati proizvodi, ukradeni, no policajci nisu dobili povratnu informaciju jesu li predmeti njihovi ili ne. S uhićenim ženama obavljen je službeni razgovor, a kako nije bilo pravnog razloga za njihovo zadržavanje, puštene su na slobodu.
– Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje vezano uz ovaj slučaj. Od trgovina se čeka odštetni zahtjev – kazala nam je danas Dijana Žagar, policijska službenica za odnose s javnošću. (ke)