UKLETI ZAVOJ Pijani vozač na oštrom lijevom zavoju u Jagnjedovcu produžio vozilom ravno u grabu

Sinoć oko 20.46 sati u Koprivnici na Peteranskoj cesti, na benzinskoj postaji, zbog nepropisne vožnje unatrag vozačica automobila udarila je u limenu oblogu agregata za gorivo pa pobjegla s mjesta nesreće


Autor: podravski.hr — 24.06.2013. / 13:54 Crna kronika

Ilustracija / Vozač, srećom, nije zadobio ni ogrebotinu

KOPRIVNICA – Na ‘ukletom zavoju’ u koprivničkome prigradskom naselju Jagnjedovcu opet slijetanje automobila s ceste. Kako je policija priopćila, sinoć oko 23 sata na cesti Hudovljani – Jagnjedovec, na nizbrdici i oštrom lijevom zavoju na ulazu u Jagnjedovec, zbog neprilagođene brzine automobil je sletio izvan kolnika u odvodni kanal i prevrnuo se na krov.
Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,56 promila, a sreća u nesreći je da nitko nije ozlijeđen. Naš reporter snimio je oko pola noći izvlačenje automobila iz grabe.
Sinoć oko 20.46 sati u Koprivnici na Peteranskoj cesti, na benzinskoj postaji, zbog nepropisne vožnje unatrag vozačica automobila udarila je u limenu oblogu agregata za gorivo.
Vozačica koja je uzrokovala prometnu nesreću uplašila se i napustila mjesto događaja, ali je naknadno pronađena, ističu u policiji.
Izvještava: NIKOLA WOLF

prometna2

– Ukleti zavoj na spuštanju prema Jagnjedovcu iz smjera Bjelovara