ULAGANJE U NAJMLAĐE: Otvoren vrtić u Martijancu vrijedan 11,5 milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dječji vrtić ‘Vlakić’ Martijanec nedaleko od Ludbrega otvorio je svoja vrata za buduće korisnike svojih usluga. Mještani i svi zainteresirani su prilikom otvorenja prošlog četvrtka razgledali prostorije novosagrađenog vrtića. Otvorenju su prisustvovali privremena ravnateljica Suzana Galauer i načelnik Dražen Levak te su upoznali prisutne sa sadržajima kojima je vrtić opremljen, te mogućnošću usluga koje će u budućnosti pružati korisnicima svojih usluga.

Izgradnja vrtića krenula je u veljači prošle godine, ukupna vrijednost projekta je oko 11, 5 milijuna kuna, a cijena vrtića po sadašnjem izračunu ekonomske cijene za roditelje ne bi smjela premašiti iznos od 600,00 kuna po djetetu u redovnom programu, a u jaslicama 700,00 kuna.

Iz Općine Martijanec povodom otvorenja vrtića pozvali su roditelje predškolske djece da izvrše predbilježbu za upis djeteta koja se može podnijeti neposredno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Martijanec ili elektroničkim putem na adresu martijanec@opcina-martijanec.hr.

Roditelji djece koji će podnijeti predbilježbu za upis u dječji vrtić Vlakić Martijanec bit će pozvani da izvrše službeni upis djeteta u dječji vrtić neposredno prije početka rada vrtića (kolovoz), a roditelji djece koji su predbilježbu predali, ona im je već važeća.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI