ULAGANJE U NAJMLAĐE: Otvoren vrtić u Martijancu vrijedan 11,5 milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dječji vrtić ‘Vlakić’ Martijanec nedaleko od Ludbrega otvorio je svoja vrata za buduće korisnike svojih usluga. Mještani i svi zainteresirani su prilikom otvorenja prošlog četvrtka razgledali prostorije novosagrađenog vrtića. Otvorenju su prisustvovali privremena ravnateljica Suzana Galauer i načelnik Dražen Levak te su upoznali prisutne sa sadržajima kojima je vrtić opremljen, te mogućnošću usluga koje će u budućnosti pružati korisnicima svojih usluga.

Izgradnja vrtića krenula je u veljači prošle godine, ukupna vrijednost projekta je oko 11, 5 milijuna kuna, a cijena vrtića po sadašnjem izračunu ekonomske cijene za roditelje ne bi smjela premašiti iznos od 600,00 kuna po djetetu u redovnom programu, a u jaslicama 700,00 kuna.

Iz Općine Martijanec povodom otvorenja vrtića pozvali su roditelje predškolske djece da izvrše predbilježbu za upis djeteta koja se može podnijeti neposredno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Martijanec ili elektroničkim putem na adresu martijanec@opcina-martijanec.hr.

Roditelji djece koji će podnijeti predbilježbu za upis u dječji vrtić Vlakić Martijanec bit će pozvani da izvrše službeni upis djeteta u dječji vrtić neposredno prije početka rada vrtića (kolovoz), a roditelji djece koji su predbilježbu predali, ona im je već važeća.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI