Ulov sezone!!! Igor iz Šoderice izvukao pravu grdosiju

Podravski list profile

Vjerojatno ulov sezone, ali i jedan od najvećih ulova šarana na Šoderici, a time i u Podravini, ulovio je Igor Lazar, ribolovac iz Peteranca pokraj Koprivnice.

Službena vaga kod vaganja za prijavu na natječaj Najulov godine, koji organizira Hrvatski sportski ribolovni savez Koprivničko-križevačke županije, zaustavila se na brojci od 25,05 kilograma, a riba je bila duga 95 centimetara.

Borba između ribiča i moćne ribe trajala je oko 20 minuta. Tada je Igor Lazar ipak uspio izvući ulov svog života, a sve se dogodilo prošle nedjelje oko 10.15 sati.

– Na ribolovu sam bio s prijateljima Mladenom i Denisom i baš smo mislili ovim ribolovom zatvoriti šaransku sezonu, i eto, na samom zatvaranju imao sam griz života. Mislim da je ovo zapravo najbolji mogući način zatvaranja sezone – ispričao je Igor Lazar.

Nije ovaj šaran Igoru prvi kapitalni ulov te je već nekoliko puta uspio uloviti šarana težeg od 20 kilograma.

– Drugi po redu ulov mi je 23,157 kilograma, u posljednjih godinu i pol izvukao sam čak tri šarana iznad 20 kilograma – rekao je Igor Lazar.

Prema dostupnim informacijama, ovo je najveći šaran ulovljen ove sezone na području naše županije.  Inače, Igor Lazar dugogodišnji je ribolovac i natjecatelj, koji trenutačno nastupa za ŠRK Amur Drnje – Botovo, a bio je član ekipe koja je ove godine osvojila drugo mjesto na međužupanijskom prvenstvu u Požegi te je imala najbolji rezultat od ekipa iz Koprivničko-križevačke županije.

FOTO Denis Mađerić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI