ULOV ŽIVOTA Siniša: Čim je zagrizao, znao sam da će biti kapitalac

Kapitalac je zagrizao na silkonsku varalicu, i to prilikom blinkanja iz čamca


Autor: podravski.hr — 09.01.2019. / 12:33 Stil

Siniša Bokan ponosno pozira sa svojim ulovom

Siniša Bokan iz Pitomače ulovio je na rijeci Dravi kod križničkog mosta smuđa teškog 4,5 kilograma. Kapitalac je zagrizao na silkonsku varalicu, i to prilikom blinkanja iz čamca, a za Sinišu Bokana to je dosad najteži smuđ kojeg je ulovio.

– Moj prijatelj Goran Begović ima čamac i s njim sam bio u ribolovu kad je zagrizao moj kapitalni smuđ. Imali smo osjećaj da će ribolov biti dobar, a sreća je htjela da meni zagrize smuđ. Čim je zagrizao, znao sam da će to biti kapitalni ulov – priča nam Siniša Bokan.

Za Sinišu je to najbolji poklon jer je ribolov njegova glavna zanimacija. Skoro da i nema dana da Siniša nije na Dravi u potrazi za kapitalnim ulovima.

– Najčešće u ribolov idem s Goranom Begovićem koji je također strastveni ribolovac. Za nas je ribolov pravi odmor za dušu i nema ništa ljepšeg od opuštanja na Dravi – priča nam ponosni ribič.

Od kapitalnih ulova Siniša se može pohvaliti i štukama od četiri kilograma te somovima od deset kilograma.

– Svakom ribiču je drago kad ulovi kapitalca, ali u ribolov prvenstveno idem radi opuštanja i druženja s prijateljima koji poput mene obožavaju Dravu – zaključio je Siniša Bokan. (db)

FOTO: PRIVATNA ARHIVA