Ulovila supruga u seksu s njenom mamom: Stigla sam kući i čula zvukove s kata…

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

“Imam 23 godine, mom mužu je 28. Imamo troje djece i u braku smo već sedam godina”, započela je svoju priču anonimna čitateljica.

“Ostala sam trudna sa 16 godina, a moj dečko i ja toliko smo se voljeli da smo odlučili oženiti se. Moj muž tada mi je rekao da je sretan što se može smiriti i biti sa mnom. Mislim da je to zaista i mislio, ali da mu je to sve skupa bilo dosta teško pa je često odlazio piti s prijateljima”, rekla je 23-godišnjakinja.

Dodala je kako se njezin život puno promijenio jer se brinula o jednom djetetu prije nego je napunila 17 godina, a onda o dvoje prije svoje dvadesete. Najmlađe dijete trenutno ima 18 mjeseci.

“Moj suprug ima visok libido no moj je pao nakon što sam rodila drugo dijete. Stalno se žali da djecu stavljam prije njegovih potreba. ostao je bez posla zbog cijele situacije s koronavirusom pa smo se morali iseliti iz iznajmljene kuće i vratiti se k mojoj mami. Ona ima 39 godina, rastavljena je i zapravo mi cijelo vrijeme puno pomaže oko djece”, rekla je čitateljica.

Kaže kako je bila malo gužva u majčinoj kući no kako je njena majka sretna da su svi zajedno i da često viđa unuke.

“Činilo se kako je i moj muž sretniji. Nakon nekoliko tjedana primijetila sam da i dalje odlazi s dečkima van, ali se ne vraća toliko pijan, a i prestao se žaliti na naš seksualni život. Mama mi je isto govorila rekla kako se navečer nalazi s prijateljima. Već mi je tata trebalo sve biti jasno, ali to sve mi je bilo nezamislivo”, jada se čitateljica.

“Ulovila sam ih jedan dan kada sam izašla naći se s prijateljicom. Na putu k prijateljici mojem najmlađem djetetu je bilo loše pa sam se vratila kući. Čula sam zvukove koji su dolazili s kata i pronašla sam svog muža u majčinom krevetu. Počela sam vikati na njih i rekla sam mužu da se gubi. Otišao je k prijatelju, ali mama je i dalje tu”, u šoku je mlada čitateljica te dodala kako ona trenutno nema gdje i mora biti s majkom.

Kolumnistica The Suna, Deidre Sanders rekla joj je kako su njezine emocije i njezina reakcija razumljive te kako bi bilo dobro da potraži stručnu pomoć kako bi se lakše pomirila sa situacijom i prešla preko nje.

“Razumjeti koliko je vaša majka usamljena može vam pomoći da joj oprostite iako je to veliki zahtjev, a ni vaš muž niti vaša majka nemaju opravdanje za to što su učinili”, odgovorila je Deidre za The Sun.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI