ULOVLJEN NA DJELU Usred dana u centru Đurđevca masturbirao pred učenicama osnovne škole

Bjelovarčaninu koji je zaposlen u tvrtki koja obnavlja telekomunikacijsku infrastrukturu u Đurđevcu određen je jednomjesečni istražni zatvor


Autor: podravski.hr — 24.05.2013. / 15:10 Crna kronika

ĐURĐEVAC – Policajci uhitili su 43-godišnjaka iz Bjelovara koji se u središtu Đurđevca samozadovoljavao pred djecom. Monstrumu koji je zaposlen u tvrtki koja obnavlja telekomunikacijsku infrastrukturu u Đurđevcu određen je jednomjesečni istražni zatvor.
– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 43-godišnjak s područja Bjelovarsko-bilogorske županije oko 14.20 sati u Đurđevcu na Trgu Svetog Jurja zadovoljavao pohotu pred djecom. Protiv njega podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu – rekao je Dražen Laljek, glasnogovornik policije.
Doznali smo da su 43-godišnjaka u samozadovoljavanju ‘ulovili’ osnovnoškolci koji su ga odmah prijavili policiji, a brzom intervencijom policije uhvaćen je na djelu.
– Dobro je da su naša djeca izdaleka vidjela što pohotnik radi pa su neprimjetno otišli do policijske postaje koja se nalazi u blizini. Nakon što je priveden, saznali smo da se i prije samozadovoljavao u središtu grada i da mu nije smetalo to što tuda prolaze djeca i vide ga što radi. Bili smo u šoku kad su nam djeca rekla što se dogodilo. Nadamo se da će dobiti odgovarajuću zatvorsku kaznu – rekao nam je jedan od roditelja školaraca koji su prijavili monstruma.
Izvještava: DINKO BOROZAN