Umirovljenici surađivali s brojnim udrugama

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Udruga Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci održala je godišnju skupštinu na kojoj su predstavljene mnogobrojne aktivnosti članova u prošloj godini te plan rada za ovu godinu. Skupštinu je otvorila predsjednica Udruge Katica Vojta predstavivši izvješće o radu udruge i istaknula aktivan rad članova u klubu Dnevni boravak, sekciji Treća životna dob, djelovanjem mješovitog pjevačkog zbora, organiziranjem druženja, predavanja za umirovljenike o raznim temama, odlascima na izlete, posjete kazalištu i sportskim natjecanjima.

U svom radu surađivali su i s drugim srodnim udrugama, Maticom umirovljenika Hrvatske te Gradom Križevcima i Koprivničko-križevačkom županijom kojima je zahvalila na dodijeljenim sredstvima za programe udruge.  Na skupštini su članovi udruge usvojili izvješće o radu u 2019. godinu, financijsko izvješće za prošlu i financijski plan za ovu godinu te program rada za ovu godinu u kojem su navedene brojne aktivnosti i programi.

Članovi su se odazvali redovnoj skupštini

Čestitke na provedenim aktivnostima u ime Grada Križevaca uputio je pročelnik Sandro Novosel istaknuvši dobru suradnju Grada i ove udruge, a prigodnim riječima obratili su se i zamjenik župana Ratimir Ljubić te Željko Pintar, predsjednik Županijske skupštine i Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije.

Foto Grad Križevci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI