UPISI U SREDNJU: Mjesta ima samo u koprivničkoj Gimnaziji i Obrtničkoj te križevačkim srednjim školama

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Završen je ljetni upisni rok u prve razrede srednjih škola na području Kopirvničko-križevačke županije. Kako su priopćili iz Službe ureda župana đurđevačka Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva je u potpunosti popunjena dok u Strukovnoj školi Đurđevac još ima mjesta u zanimanjima ekonomist, pomoćni kuhar i slastičar te konobar.

U Koprivnici mjesta ima u jezičnoj gimnaziji

U Gimnaziji „Fran Galović“ Koprivnica mjesta još ima u jezičnoj gimnaziji, u Obrtničkoj školi Koprivnica slobodnih mjesta ima u zanimanjima mesar, pekar, pomoćni cvjećar i pomoćni pekar.

Srednja škola Koprivnica popunila je sva svoja mjesta

Srednja škola Koprivnica i križevačka Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga popunile su sva mjesta u školskim programima, a u Srednjoj gospodarskoj školi Križevci mjesta je ostalo u zanimanjima mljekar, voćar-vinogradar-vinar i vrtlar. U Srednjoj školi „Ivan Seljanec“ Križevci slobodnih mjesta za jesenski upisni rok preostalo u zanimanjima pomoćni kuhar i slastičar, krojač, tesar i zidar.

Ratimir Ljubić, zamjenik župana i sam poječe iz prosvjete

 „Jako smo zadovoljni  rezultatima upisa na ljetnom roku jer ove godine imamo jako dobar odaziv učenika koji su iskazali  velik interes za programe i zanimanja koje su naše škole ponudile. Posebice je velik interes za trogodišnja strukovna zanimanja koja su tražena i više nego proteklih godina, a najvažnije je da niti jedno zanimanje u našim školama nije ostalo nepopunjeno, da su škole ostale na planiranom broju razrednih odjela i na planiranom broju zanimanja, odnosno ništa nije ukidano. U školama kojima je osnivač Županija ove su godine planirana 1033 slobodna mjesta u 51 razrednom odjelu, vjerujem kako će sva biti popunjena nakon jesenskog upisnog roka“ – rekao je zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Iz županije koja je osnivač srednjih škola kazali su kako će službena objava slobodnih mjesta za jesenski rok biti objavljena 12. kolovoza.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI