FOTO/VIDEO Frontalni sudar na državnoj cesti u Koprivnici, tri su osobe hitno prevezene u bolnicu

Sudarili su se opel corsa i hyundai


Autor: podravski.hr — 27.03.2018. / 15:36 Crna kronika

Strašan sudar na Peteranskoj cesti u Koprivnici

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 15 sati dogodila na Peteranskoj cesti u Koprivnici tri su osobe ozlijeđene. Za dvije osobe, vozača opel corse (23) koji je skrivio nesreću i njegovu putnicu (22) u bolnici su potvrđene lakše tjelesne ozljede. Vozač hyundaija s kojim su se sudarili također je prebačen u bolnicu, no liječnici još uvijek nisu okvalificirali karakter ozljeda. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o ozljedama koje su na rubu između lakših i težih.
– Tek dok prime službenu kvalifikaciju ozljeda policijski će službenici protiv vozača opel corse podnijeti odgovarajuću prijavu – objasnila nam je Dijana Žagar iz koprivničke policije.
Opisala je kako je nakon službenog očevida koprivničkih prometnih policajaca utvrđeno da je vozač opela zbog neprilagođene brzine u izbjegavanju nepoznatog vozila ispred sebe upravljajući u smjeru Miškinine ulice prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s hyundaijem iz suprotnog smjera. Hyundai je nakon toga izletio izvan kolnika i udario u metalnu ogradu. (ke)

FOTO: MATIJA DOLENEC