UPRAVO IZ MIŠKININE Slaven Belupo od danas ima novog trenera, navijači i momčad zadovoljni

Ivica Sertić dijete je našeg kluba i kao talentirani trener koji razumije nogomet zaslužuje priliku - rekao je Šimunović


Autor: podravski.hr — 20.12.2018. / 18:58 Sport

Šimunović je otkrio kako Slaven ima domaćeg trenera / Arhiva

Slaven Belupo napokon ima i službenog trenera, a to će biti Ivica Sertić. Izdanak klupske trenerske škole i bivši prvotimac kluba koji je dovršio jesenski dio prvenstva nakon odlaska Tomislava Ivkovića. On je danas, otkrili su u klubu, potpisao ugovor, no nisu objavili na koliko dugo.

U razgovoru s nekoliko strastvenih navijača, ali i s jednim od igrača doznajemo kako su jako zadovoljni izborom jer je u četiri utakmice (Hajduk, Lokomotiva, Dinamo i Rudeš) pokazao da zaslužuje biti na klupi, a i atmosfera je ponovno tu. Također, i običnom promatraču jasno je da je Slaven mnogo bolje izgledao na terenu nego ranije.

Trener Sertić na treningu prve ekipe / NK Slaven Belupo

U klubu iz Miškinine ističu kako će u stručnom stožeru i dalje biti Vedran Purić kao pomoćni trener, Luka Bašić kondicijski te Mario Hontić i Branko Bali kao treneri vratara.

– Ivica Sertić dijete je našeg kluba i kao talentirani trener koji razumije nogomet zaslužuje priliku na klupi Slaven Belupa. Sertić će biti prvi trener iz našeg vlastitog pogona, a nakon 20 godina Slavena u Prvoj ligi smatram da je došlo vrijeme da profiliramo prvoligaškog trenera – naveo je direktor kluba Zvonimir Šimunović za klupske stranice i dodao kako imaju momčad koja može i mora više od ovoga što je do sada pokazivala.

Zvonimir Šimunović, direktor NK Slavena Belupa

Sad je, ističe, na Sertiću i njegovom stožeru  da to izvuku iz ekipe, a ponajviše da se približe sredini ljestvice i izbjegnu borbu za opstanak. Sertić (45) je, dodajmo, rodom iz Sigeca, a za Slaven je kao igrač upisao 50 nastupa, 30 u ligi, 12 u europskim natjecanjima te osam u nacionalnom kupu. Postigao je tri pogotka. (ib)

FOTO: Arhiva