VIDEO/FOTO Putnički vlak naletio na kombi na neobilježenom pružnom prijelazu kod Križevaca

Policija je također priopćila kako je jedna osoba ozlijeđena i prevezena u bolnicu. Zbog obavljanja očevida zaustavljen je željeznički promet na tom pravcu


Autor: podravski.hr — 11.11.2017. / 15:54 Crna kronika

Vlak je naletio na ovaj kombi koji je pogođen bočno

NOVO: Naš reporter Admir Sinani javlja kako se nesreća dogodila na neobilježenom cestovno-željezničkom prijelazu, i to u vrlo maglovitom jutru. Moguće je da vozač kombija od magle uopće nije vidio vlak koji je nailazio.

NOVO: U vlaku nije bilo ozlijeđenih putnika, po njih je došao drugi vlak i prebacio ih do Križevaca gdje će pričekati normalizaciju prometa. U policiji pretpostavljaju kako bi očevid mogao potrajati još sat, sat i pol.

Jutro je bilo vrlo maglovito, a prijelaz preko pruge neobilježen

PRVA VIJEST Jedna je osoba ozlijeđena u naletu putničkog vlaka na kombi vozilo danas oko 8 ujutro u Cirkveni kod Križevaca. Kako je izvijestila koprivničko-križevačka Policijska uprava, “u Dugoj ulici u Cirkveni na prijelazu ceste preko željezničke pruge došlo je do naleta putničkog vlaka Bjelovar-Križevci na teretni automobil kombi”.
Policija je također priopćila kako je jedna osoba ozlijeđena i prevezena u bolnicu. Zbog obavljanja očevida zaustavljen je željeznički promet na tom pravcu.

Putnički vlak koji je naletio na kombi


FOTO/VIDEO/TEKST: Admir Sinani