PROMETNA Vozač kombijem sletio s ceste i vozilo prevrnuo na bok te pobjegao s mjesta nesreće

Policija obavlja očevid i pokušava ući u trag vozaču kombija koji je pobjegao


Autor: podravski.hr — 15.06.2018. / 15:19 Crna kronika

Vozač je naglo zakočio, ali nije uspio iskontrolirati vozilo

Vozač je danas oko 14 sati kombijem izletio s ceste i automobil prevrnuo na bok u Delovima kod Koprivnice. Potom je pobjegao s mjesta nesreće, upravo doznajemo od čitatelja našeg portala koji nam je poslao ove fotografije.
Nepoznati je ‘majstor’, vjerojatno zbog neprilagođene brzine, izletio izvan kolnika, a kombi koprivničkih oznaka prevrnuo im se na bok. Čitatelj koji je slučajno naišao rekao nam je kako je naletio na kombi i krenuo pogledati što se dogodilo, no tamo nije bilo nikoga.
Od nekog je vozača, vjerojatno onog koji je prijavio izlijetanje policiji, doznao kako se ‘ekipa’ iz kombija razbježala kada je rečeno da će se pozvati policija. Prije toga su sami pokušavali kombi vratiti natrag na kotače, ali nisu uspjeli. Policija obavlja očevid i pokušava ući u trag vozaču kombija koji je pobjegao. Zato u operativno-komunikacijskom centru koprivničke policije još nemaju informaciju što se točno dogodilo.
No, prema registracijskim pločicama kombija policajcima zasigurno neće biti teško otkriti tko se sve nalazio u vozilu. (ke)

Prevrnuti kombi kod Koprivnice

FOTO: ČITATELJ