Uređuju Miholjansku ulicu u Virju: Više se ne bi trebala slijevati voda u dvorišta

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Miholjanskoj ulici u Virju u tijeku je izgradnja uporišne jame s kojom će se riješiti problem odvodnje oborinskih voda. Prilikom jačih kiša oborinske vode slijevaju se s okolnih brjegova na cestu i u dvorišta kuća pa je Općina odlučila riješiti taj problem.

Izgradnjom uporišne jame omogućit će se nesmetano slijevanje kišnice u kanalizaciju, a vrijednost investicije je 45.000 kuna. Uskoro će u Miholjanskoj ulici krenuti i asfalterski radovi, a novi sloj asfalta će dobiti cesta u cijeloj ulici i to u dužini od jednog kilometra.

– Asfalterski radovi su vrijedni 411.000 kuna, a tu investiciju s 329.000 kuna sufinancira Županijska uprava za ceste, dok su preostale 82.000 osigurane u općinskom proračunu – kaže Mirko Perok, načelnik Općine Virje.

FOTO Đuro Grčić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

  • Pročitaj sljedeće...

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI