Uređuju Miholjansku ulicu u Virju: Više se ne bi trebala slijevati voda u dvorišta

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Miholjanskoj ulici u Virju u tijeku je izgradnja uporišne jame s kojom će se riješiti problem odvodnje oborinskih voda. Prilikom jačih kiša oborinske vode slijevaju se s okolnih brjegova na cestu i u dvorišta kuća pa je Općina odlučila riješiti taj problem.

Izgradnjom uporišne jame omogućit će se nesmetano slijevanje kišnice u kanalizaciju, a vrijednost investicije je 45.000 kuna. Uskoro će u Miholjanskoj ulici krenuti i asfalterski radovi, a novi sloj asfalta će dobiti cesta u cijeloj ulici i to u dužini od jednog kilometra.

– Asfalterski radovi su vrijedni 411.000 kuna, a tu investiciju s 329.000 kuna sufinancira Županijska uprava za ceste, dok su preostale 82.000 osigurane u općinskom proračunu – kaže Mirko Perok, načelnik Općine Virje.

FOTO Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI