Uređuju šetnicu uz crkvu u Sigecu: Investicija je vrijedna 380.000 kuna!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Sigecu, naselju na području općine Peteranec, u završnoj su fazi radovi uređenja šetnice uz crkvu svetog Marka u Ulici braće Radić. Investicijom vrijednom 380.000 kuna koju financira Općina Peteranec, uz šetnicu je izgrađen i podest na kojem će biti postavljena velika pisanica. Završetak radova predviđen je tijekom ovog tjedna.

– Odlučili smo urediti prostor uz crkvu u Sigecu i šetnica se pokazala kao najbolje rješenje – kaže Krešimir Matijašić, načelnik Općine Peteranec.

U tijeku su i radovi na obnovi interijera Društvenog doma u Sigecu koji obuhvaćaju postavljanje nove LED rasvjete, bojanje zidova i stropova te skidanje lamperije kod pozornice.

– Ovogodišnje uređenje Sigeca obuhvatilo je i izgradnju parkirališta kod mjesnog groblja s 50 parkirališnih mjesta, a u tu je investiciju uloženo 420.000 kuna. Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije osiguralo je 250.000 kuna, dok je preostalih 170.000 izdvojeno iz općinskog proračuna – kaže Krešimir Matijašić.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI