Uređuju ulaz u Područnu školu Starigrad

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na zgradi Područne škole u Starigradu trenutno su u tijeku radovi izgradnje pristupne rampe, stuba i podesta ulaza u područnu školu uz sjeverozapadno pročelje, drvene nadstrešnice pokrivene crijepom i uređenje pješačkog prilaza s betonskim opločnicima.

– Uvijek tijekom ljetnih mjeseci imamo ulaganja u naše objekte škola, a tako je i ove godine. Vrijednost radova je oko 135 tisuća kuna. Ovo je nastavak ulaganja u tu školu nakon što je napravljena blagovaonica, a već sad spremamo projekte za daljnje uređenje same škole i prostora oko nje – kazao je Mišel Jakšić, gradonačelnik. Uz gradonačelnika, radove je obišao i Krešo Grgac, ravnatelj Osnovne škole Braća Radić.

– Napokon ćemo napraviti nadstrešnicu na ulazu u samu školu tako da djeca imaju kvalitetniji ulaz te da se mogu skloniti od eventualnih oborina. Također ćemo napraviti prilaznu rampu za osobe s invaliditetom, čime ćemo povećati kvalitetu boravka u školi – kazao je Krešo Grgac.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI