Uskoro dječje igralište u Borovljanima

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Kroz dva mjeseca mještane Borovljana, mjesta u općini Novigrad Podravski, posebno one najmlađe, razveselit će novo dječje igralište u mjestu. Kako poručuju iz Općine Novigrad Podravski, postupak javne nabave za izvođenje radova na izgradnji dječjeg igrališta u naselju Borovljani proveden je tijekom veljače ove godine.

– Za dostavu ponuda zaprimljene su ukupno četiri ponude u rasponu cijena od 157.000 do 200.000 kn. Ponuda tvrtke Koming d.o.o. iz Koprivnice odabrana je kao najpovoljnija u iznosu od 125.639,23 kn bez PDV-a, odnosno 157.049,04 kn s PDV-om – rekli su iz Općine Novigrad Podravski.

Rok izvođenja radova je 60 dana od uvođenja u posao, a to će biti nakon ugovaranja stručnog i projektantskog nadzora te prijave početka građenja nadležnom uredu za prostorno uređenje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI