Uskoro kreće uređenje okoliša Doma kulture u Đurđevcu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Grad Đurđevac uskoro će raspisati natječaj za izvođača radova na uređenju okoliša Doma kulture. Investicija je vrijedna 703.000 kuna, a projekt će sa 127.000 kuna sufinancirati Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, dok je preostalih 576.000 osigurano u gradskom proračunu.

Uređenje okoliša će obuhvati i dugo očekivano obnovu pločnika ispred Doma kulture koji je u katastrofalnom stanju, dok će se podest ispred ulaza proširiti te će služiti kao ljetna pozornica za razne manifestacije. Nasuprot te pozornice u planu je postavljanje klupa za gledalište, a prostor ispred Doma kulture će se od Ulice Vladimira Nazora odvojiti formiranje zelenih pojaseva i sadnjom novih platana. Svi radovi trebali bi biti obavljeni u ovoj godini.

-Uređenje će biti u stilu okoliša zgrade poduzetničkog inkubatora, a dodatna atrakcija će biti ljetna pozornica i amfiteatar za publiku – kaže gradonačelnik Hrvoje Janči.

Foto: Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI