Uskoro kreću i radovi u Kampusu na projektu vrijednom 13 milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Potpisan je ugovor o izvođenju radova u sklopu projekta „Deinstitucionalizacijom do prava na neovisan život“, Udruge Bolje sutra, a uskoro kreće i obnova prostora u kampusu. Izgradit će se, obnoviti i prilagoditi prostor zgrade na Trgu Žarka Dolinara 17, koji je Udruga dobila od Grada Koprivnice, u kojemu će se osobama s invaliditetom, osobama s teškoćama u razvoju, njihovim obiteljima i skrbnicima ponuditi mreža izvaninstitucionalnih usluga kako bi ih se što uspješnije uključilo u društvo i unaprijedio njihov svakodnevni život.

-Socijalne usluge koje će se pružati u okviru ovog projekta su usluge za odrasle osobe s tjelesnim oštećenjem, usluga poludnevnog boravka za 50 korisnika i za odrasle osobe s invaliditetom, usluge psihosocijalne podrške u obitelji te usluge individualne i grupne psihosocijalne podrške – navode u Udruzi.

– Drago mi je da smo danas korak bliže ostvarenju sna Udruge Bolje sutra koja pored one primarne ideje okupljanja osoba s invaliditetom i unapređenja rada i njihova života ima za cilj pružanje cijelog niza rehabilitacijskih usluga pa će tako i ovaj projekt doprinijeti stvaranju kapaciteta za ostvarenje i realiziranje ovih ciljeva kao i razvijanja društvenog poduzeća – rekla je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te čestitala predsjednici Mariji Mraz i svima koji su sudjelovali i dalje sudjeluju u ovom projektu.

Izvođač radova je dužan u roku od deset dana upoznati se s radovima i potom predati plan izrade radova.

Predviđeni završetak radova je 12 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao, ne računajući dane kade se nije moglo raditi, a koji moraju biti evidentirani u građevinskom dnevniku. Procijenjena vrijednost radova je 9,5 milijuna kuna s PDV-om, a Ugovor je potpisan na 11.511.714,89 kuna s PDV-om.

Partneri Udruge „Bolje sutra“ u ovom projektu su Grad Koprivnica i Centar za socijalnu skrb Koprivnica. Ukupna vrijednost projekta je 12.968.589,95 kuna, od čega je 12.968.589,95 kuna, odnosno potpuni iznos, sufinanciran iz sredstava Europske unije. Razdoblje provedbe projekta je od 1. 9. 2019. do 31. 12. 2022. godine. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jučer u Koprivnici cijepljeno 311 osoba

Kako doznajemo u Stožeru civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i Zavodu za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije oni i dalje nastavljaju s organizacijom i provođenjem akcija cijepljenja

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI